Candy bar – inaczej Słodki Stół, Słodki Bufet, w Polsce zaczyna wkraczać na uroczystości weselne, komunijne, rodzinne, imprezy firmowe, urodziny, przyjęcia okolicznościowe - na zachodnich uroczystościach to absolutny „must have”!

Można go uznać za niekwestionowany hit weselny ostatnich lat a większość Par Młodych nie wyobraża sobie wesela bez słodkiego kącika w którym zaserwuje ulubione smaki babeczek, makaroników, czy żelek.

 

Czym różni się o tradycyjnego stołu z ciastem? To idealnie dopracowany stół ze słodkościami, który zachwyca gości swoją estetyką, pięknie wyeksponowanymi słodyczami i oryginalnymi dekoracjami. Candy bar musi być zdecydowanie dopasowany do motywu przewodniego wesela lub wybranej kolorystyki. Możecie być pewni, że przy tym stole nigdy nie będzie pusto. Stół może obfitować w: ciastka, żelki, mini desery, lizaki, cup-cakes, cukierki i owoce wszystko zaprezentowane na paterach i oryginalnych naczyniach. Atrakcji gościom dostarcza również ustawiona na stole fontanna czekoladowa, pyszna wypełniona belgijską czekoladą.

nasze realizacje